Barion Pixel
Bioboo

Cégünk 2017-ben kezdte meg működését takarítói tevékenységi körben. A minőség és megbízhatóság mellett, mindig is fontos volt számunkra, környezetünk védelme és fenntarthatósága.

Kezdeti munkáinktól fogva kizárólag biológialag lebomló alapanyagú tisztítószerekkel dolgozunk. Megrendelőinket mindig magával ragadta a tisztaság és higiénia mellett társult természetes gyümölcsös illat is. Webshopunkon keresztül célunk, hogy  Bioboo termékeink az otthonokban is elérhetővé válljanak. E színes, egyedi külsőben megjelenő termékcsalád és szerei, természetes alapanyagokból készülnek és közel 100%-ban lebomlanak.

A Bioboo 100%-ban Magyar termék. Széles sprektrumú fertőtlenítő hatását és hatékonyságát laboratóriumi vizsgálatok igazolják. Ezen szerek tudatos használatával szeretnénk hozzájárulni a környezettudatos életmódhoz, az ökológiai intelligencia folyamatos fejlődéséhez és nem utolsó sorban környezetünk védelméhez.

Jövőben célunk, hogy tisztítószereink teljes csomagolásukban is biológiailag lebomlóak legyenek, mégkevésbé terhelve ezzel környezetünket. Ajánljuk mindazoknak, akiknek a hatékonyság mellett fontos családjuk egészsége és a környezet fenntarthatósága is.

Környezetbarát

98%-ban biológiailag lebomló alapanyagú.

Prémium

Széles spektrumú és magas hatásfokú prémium tisztítószerek.

made_in_hungary

Magyar termék

100% magyar alapanyagokból, Magyarországon készült termék.