Barion Pixel

Szeretettel üdvözlünk a környezettudatos és egyben hatékony takarítás, tehát a Bioboo világában! 🙂

 

Örülünk, hogy itt vagy, hiszen ez azt mutatja számunkra, hogy Téged is érdekel, hogyan lehetne a szokásos vegyszeres, gumikesztyűs-oxigénmaszkos takarítást egy környezet- és egészségkímélőbb szintre emelni. Gratulálunk, máris tettél valamit a környezetünk és a bolygónk védelme érdekében, hiszen hajlandóságot mutatsz annak megóvására; érdekel, hogyan maradhat hatékony például a takarítás, anélkül, hogy veszélyeztetnéd vele a környezeted és a családod egészségét.

A fenti kérdések minket is sokat foglalkoztattak, a válasz pedig 2017-ben – sok ötletelést és kísérletezést követően – egy saját termékcsalád formájában érkezett meg hozzánk.

De kik is vagyunk mi? Na és miért értünk ennyire a témához? Engedd meg, hogy röviden bemutatkozzunk.

 

Cégünk 2017-ben alakult, családi vállalkozásként. Fő profilunk akkoriban professzionális takarítói tevékenység ellátása volt, így rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk a tisztítószerekről, azok használatáról és hatásairól az apartmanok, irodák, szórakozóhelyek és éttermek takarítása során. Már a kezdetektől fogva kiemelkedően fontos volt számunkra a hatékonyság, a környezettudatosság és a precizitás, ezért kizárólag bio tisztítószerek használata mellett vállaltuk el a hozzánk forduló cégek vagy magánemberek felkéréseit. Az egyre összetettebb és gyakoribb megbízások beérkezésével fokozatosan kialakult bennünk az igény egy saját, minden kritériumnak megfelelő, bio tisztítószerekből álló magyar termékcsalád létrehozására.

Büszkék vagyunk rá, hogy mára már 5 biológiailag lebomló, természetes alapanyagokból készült magyar termék (Univerzális Tisztítószer; Ablaktisztító; WC olaj és illatosító; Mosogatószer és Vízkőoldó) alkotja a Bioboo termékcsaládot, melyek hatékonyságát laboratóriumi vizsgálatok is igazolják.

 

Örömmel tölt el minket a rengeteg pozitív visszajelzés: sokan említik elismerően termékeink könnyű használatát, eredményességét, és a tisztasághoz társuló kellemes illatot, amit maguk után hagynak. Gyakran érkeznek olyan visszajelzések is, melyekben vásárlóink hálájukat fejezik ki azért, mert például a vízkőoldó nem marja a bőrüket, nem irritálja az orrukat, mégis csodálatosan tisztít. Másoknak a termékeink használatával járó csíkmentes, vegyszermaradványok nélküli tisztítás a legnagyobb segítség a háztartásban. Ezekből tudjuk, hogy jó úton járunk, érdemes rászánnunk az időt-energiát, és új ösvényeket kitaposnunk a tudatos tisztítás világában – mindezt lelkiismeret-furdalás nélkül, hiszen olyan tisztítószereket kínálunk, melyek óvják az egészségünket, a környezetünket és a bolygónkat.

Úgy érezzük, hogy akkor vagyunk hitelesek, ha termékeink nem csak belül, hanem kívül is környezetkímélőek, ezért tisztítószereinket növényi alapanyagokból kifejlesztett, többszörösen újrahasznosítható flakonokba csomagoltuk, ezzel is hozzájárulva a környezettudatos tisztításhoz és az ökológiai intelligencia fejlődéséhez.

Bízunk benne, hogy tisztítószereink, és velük együtt a környezettudatos tisztítás feltételei, egyre több háztartásba jutnak majd el. Jó szívvel ajánljuk a Bioboo biológiailag lebomló, környezetbarát tisztítószereit mindazoknak, akiknek a hatékonyság mellett fontos családjuk egészsége és a környezetünk védelme is.

 

Kellemes, vegyszermentes napot kívánunk! 🙂
A Bioboo Csapata

Környezetvédelem

A Bioboo termékcsalád tisztítószerei természetes növényi hatóanyagokból készültek, melyek biológiailag lebomlanak. A káros anyagoktól, tartósítószerektől és színezékektől mentes formulát ráadásul növényi alapanyagokból előállított, többszörösen újrahasznosítható flakonokba csomagoltuk.

premium

Hatékonyság

A környezetkímélő összetétel mellett nagy hangsúlyt kapott termékeink hatékonyságának maximalizálása is. Az egyszerű használat és a koncentrált kiszerelés mellett a Bioboo termékcsalád összes tagja eredményesen száll szembe a legmakacsabb szennyeződésekkel is, védőréteget képezve a megtisztított felületen.