Barion Pixel

Házhozszállítás feltételei

A webáruházunkban rendelt termékek kiszállítása futárszolgálattal vagy saját autós kiszállítással történik.

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik.

A termék átvételét a vevőnek kell biztosítania az előzetesen megadott napon.

Szállítási határidő raktáron lévő termékek esetében visszaigazolástól számított 3-4 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a szállítási idő ettől eltérő lehet. Az általános teljesítési határidő nem vonatkozik a nem raktárkészleten lévő termékekre. Ezekbe az esetekben érdemes figyelembe venni, hogy a teljesítési határidő 15 munkanap is lehet.

Az itt közölt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek.

A futárszolgálat általában a csomag átadása utáni 2-3. munkanap szállítja házhoz vagy csomagponthoz a küldeményeket. A kiszállítás előtti telefonos értesítést a szállítási költség  tartalmazza.

Kérjük, hogy a csomag átvételkor a futár előtt szíveskedjék meggyőződni a következőkről:

– A csomagolás sérülésmentes.

– Az Ön által megrendelt terméket tartalmazza, illetve a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésnek.

– Tartalmazza a számlát.

– A számla végösszege megegyezik a visszaigazolásban szereplő összeggel.

– Amennyiben hibát észlel, jelezze a futárnak és a Monster Cleaning Kft. – Bioboo ügyfélszolgálata felé, és kérje a futárt jegyzőkönyv felvételére. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol át tudja venni a csomagot. Amennyiben a futár nem talál a címen senkit, értesítőt hagy. Az értesítőn lévő telefonszám felhívásával egyeztethet új időpontot a másodszori kiszállításra. A szállítási díj tartalmazza a másodszori kézbesítést is. Amennyiben a futárszolgálat munkatársának másodszor sem sikerül a csomagot átadnia a címzettnek, az visszaszállításra kerül a Monster Cleaning Kft. részére és a megrendelését töröljük. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a visszaszállítás a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Fizetés:

– Utánvét készpénzzel

– Bankkártyás fizetés

– Előre utalással (a vevőszolgálat által küldött díjbekérő alapján)

  • Fizetés utánvétellel: Amennyiben a Weboldalon keresztül megrendelt termék futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy az Ügyfél a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben vagy bankkártyával, aminek díja 600,- forint. Saját autós kiszállítás esetén csak készpénzes utánvétel lehetséges, ami ingyenes.
  • Előre utalás bankszámlára: A rendelés feldolgozása után, ha összekészítettük a csomagját, egy jóváhagyó emailt és díjbekérőt küldünk. Az Ügyfél a megrendelt termékek árát azok kiszállítását, illetve átvételét megelőzően fizeti meg a Szolgáltató Unicredit Bank-nál vezetett 10918001-00000096-15150005 számú bankszámlára banki átutalás útján. Előre utalás esetén a megjegyzés rovatban a megrendelés számot minden esetben szükséges feltünteti. Előre utalás esetén az Ügyfél a megrendelt termékek átvételére csak az átutalás jóváírását követően jogosult.

Házhozszállítás díjszabásai:

A futárköltség Budapest egész területére, normál csomagokra vonatkozóan rendelésenként bruttó 1.690 Ft, ami bruttó 18.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. A szállítási díjak a vidéki megrendelések illetve túlméretes és túlsúlyos termékek/csomag esetén változhatnak!

GLS Futárszolgálat

5 -15 kg között: 1.800 Forint – 2.260 Forint között

Utánvétel: Bankkártya és készpénz

Utánvétel díja: 600 Ft

18.000 Ft felett a kiszállítás ingyenes!

Szállítási idő: 3-4 munkanapon belül

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Személyes átvételre jelenleg sajnos nincs lehetőség sem székhelyünkön, sem telephelyünkön.